• contact@addip.ro
  • +(40)741 320 967
Sărbătorim zilele de naștere ale copiiilor din centre de plasament

Sărbătorim zilele de naștere ale copiiilor din centre de plasament

     Copiii din centrele de plasament au nevoie să fie întrebați ce își doresc de ziua lor de naștere, să primească un cadou și să facă ceva special care să le rămână în amintire o viață întreagă. Noi îi întrebăm ce își doresc și îi sărbătorim oferindu-le o atenție specială, așa cum primește fiecare copil de ziua lui. Acest proiect este unul pilot al asociației noastre pe care îl implementăm an de an.

În anul 2019 am sărbătorit ziua de naștere a 49 de copiii proveniți din centre de plasament cu vârste cuprinse între 14-18 ani, oferindu-le un cadou simbolic pe care ei și l-au dorit. Printre cadourile oferite au fost: cărți, articole vestimentare, produse cosmetice, etc.

Tot în anul 2019 am sărbătorit 18 fetițe cu vârste cuprinse între 8-13 ani într-un mod unic și personalizat. Fiecare fetiță a avut parte de un timp de calitate în afara centrului de plasament, a primit un tort personalizat și un cadou pe care și l-a dorit foarte mult. Am creeat amintiri pozitive, le-am arătat că și ele contează și am transformat ziua rușinii în ziua bucuriei. fondurile necesare acestui proiect le-am strâns la Cercul de Donatori Brașov.

Proiectul acesta urmărește să sărbătorească ziua de naștere a tuturor copiilor cu care lucrăm, dar pentru asta avem nevoie de fondurile necesare. Poți face și TU parte din acest proiect, oferă un tort sau un cadou și schimbă percepția, asupra felului în care își privesc copiii din centrele de plasament ziua de naștere. Pentru mai multe detalii, ne poți scrie.