Asociatia pentru Dezvoltare Durabila si Integrare Profesionala
Destinat Pentru Succes
 
 "Tot ceea ce este necesar ca raul sa triumfe este ca oamenii de bine sa nu faca nimic."
Edmund Burke, politician, orator si filosof irlandez
Gânduri și Încurajări: 
 Geanina C

ADDIP reprezinta pentru mine " barca cu care am ajuns la liman ". In momentul de fata trec printr-un divort, iar in urma unui proces de consiliere oferit de Costi si Eva pot sa va spun ca simt ca mi-am revenit in mare parte. Ei au fost cei care mi-au dat putere, m-au facut sa cred din nou in mine, sa trec cu demnitate peste aceasta incercare grea din viata mea. Mi-am stabilit niste teluri importante si acum ma straduiesc sa reusesc in cariera”.

 Vlad S
”Nu am crezut ca voi intalni astfel de oameni care sa faca un pic mai mult decat li se cere in fisa postului si sa isi deschida sufletul catre acesti tineri. Aceasta organizatie are intotdeauna pe primul plan sprijinirea tinerilor cu care lucreaza pentru ca ei sa se dezvolte atat mental cat si emotional. Mai mult de atat ADDIP este un moment in viata lor in care se simt ocrotiti, se simt respectati si poate chiar vor indrazni sa vada un viitor mai bun pentru ei. ADDIP ESTE O FAMILIE!”
 Ioana C

”Sunteti fabulosi..............nu am cuvinte sa va descriu, mi-ar place sa va am aproape mereu. Un seminar de-al vostru... si mi-a schimbat viziunea, mi-a schimbat si mi-a dat un nou sens vietii. Ma bucur ca am participat si v-am cunoscut!”

Impresii din partea beneficiarilor ADDIP:

“Imi place sa vin la ADDIP pentru ca aici invat lucruri noi, imi place ca putem sa mergem la cumparaturi si sa gatim, povestim lucruri interesante si importante care ne ajuta in viata. Voi aveti multa rabdare cu noi si se vede ca vreti sa ne ajutati. La ADDIP am cu cine sa vorbesc si ma simt inteleasa. Toata viata o sa imi amintesc ce ati facut pentru mine si cred ca Dumnezeu v-a trimis sa ajutati copii ca mine. ” Elena I

”Impactul lor in viata noastra este cel mai puternic. Realizez ca viata care am trait-o pana acum mi-a oferit doar educatia si un camin, dar nimeni nu s-a ingrijit de sufletul nostru si de dezvoltarea abilitatilor noastre.” C.G.


“Prezenţa ADDIP timp de 4 ani în viaţa mea s-a făcut resimţită enorm, deoarece a contribuit semnificativ la dezvoltarea mea personală oferindu-mi încrederea necesară, suportul moral şi încurajarea de care am avut nevoie  pentru a progresa. ADDIP ocupă un loc special în inima mea. ADDIP este familia mea, care m-a ajutat să cresc, să mă dezvolt  şi să devin persoana care sunt azi...” M.I.


”Sesiunile de coaching mi-au prins foarte bine. M-au ajutat să mă descopăr, să mă înțeleg. Am primit răspunsurile pe care le cautam. Multumesc că m-ati ajutat.” L.G.