Asociatia pentru Dezvoltare Durabila si Integrare Profesionala
Destinat Pentru Succes
 
 "Tot ceea ce este necesar ca raul sa triumfe este ca oamenii de bine sa nu faca nimic."
Edmund Burke, politician, orator si filosof irlandez

Un Crăciun Diferit - Tabăra De Suflet 

Scopul acestei tabere a fost de a oferi un cadou special de Crăciun unui număr de 15 tinere cu care noi lcrăm. Le-am ales pe cele care nu aveau unde să meargă în perioada sărbătorilor de iarnă, urmând să petreacă Crăciunul în centrul de plasament de proveniență.Cu ajutorul persoanelor care au participat la workshop-ul caritabil organizat în 5 Decembrie și a celor care au donat special pentru această tabără, am reușit să strângem 80% din costul total al taberei. Ne-am cazat la Râșnov, la centrul de vacanță PDF, unde am avut parte de niște momente speciale, am creat amintiri, am redat speranțe și am dezvoltat o relație mai puternică specialist-beneficiar. 

Am ales să redăm și câteva gânduri pe care fetele le-au împărtășit la finalul taberei.

Maria 15 ani: A fost cea mai faină tabără la care am participat, mi-a plăcut că am jucat fotbal și că am dansat, vă mulțumesc foarte mult.

Loredana 16 ani: Această tabără mi-a oferit șansa de a cunoaște alte fete și de a mă împrieteni cu ele. Mi-au plăcut jocurile și mâncarea.

Mirela 17 ani: Eu nu am mai fost niciodată într-o tabără și mă bucur că voi m-ați ales și mi-ați oferit acest cadou de neuitat. Îmi pare rău că trebuie să plecăm și îmi doresc să mai particip pe viitor. Mi-a plăcut că am vorbit despre Crăciun și că ne-am uitat la filme.

Maria 16 ani: Mă bucur că v-ați gândit la noi și ne-ați adus aici. Pentru mine a fost ceva frumos și mereu mă voi gândi la această tabără, vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care s-au gândit la noi și să le doresc numai bine. Mie mi-a plăcut să mă joc, să fac felicitări și că am vorbit despre bunele maniere.

În aceste cuvinte ne găsim energia și motivația de a continua să investim în viitorul tinerilor abandonați și de a le reda speranța unui viitor mai bun.

Vă mulțumim pentru sprijin și susținere!

  

Un Craciun Diferit, Implica-te si TU! 5 Decembrie

V-ați întrebat vreodată:

De ce doar în povești întâlnești "Au trăit fericiți până la adânci bătrâneți"? El e de pe Marte parcă!...Ea e de pe Venus. Unde ar trebui să ne întâlnim? Cum putem avea mai multă înțelegere și intimitate în cuplu? Cum putem să ne rezolvăm conflictele fără să ne rănim unul pe celălalt?

Dacă da, dar nu ați găsit încă răspuns, acum aveți ocazia. 
Prin participarea la acest workshop, faceți o bucurie unui copil instituționalizat dar aflați și cum puteți să vă îmbunătățiți relația de cuplu. De asemenea vom aborda și câteva strategii eficiente de rezolvare a conflictele în cuplu.

Acest workshop este caritabil deoarece vom selecta 15 adolescenți instituționalizați cu vârste cuprinse între 14-18 ani care rămân în centrele de plasament pe perioada Crăciunului și vom organiza pentru aceștia o tabăra specială de 3 zile la munte, unde vom desfășura diverse activități.

Când: Sâmbătă 5 Decembrie, orele 09:30 - 13:30.
Locație: Bisericii Române, Nr.48
Preț: 35 de lei individual,60 de lei cuplu.

Înscrierea se face DOAR prin trimiterea unui e-mail la adresa: contact.addip@gmail.com
Nu uitați: Ce este puțin pentru voi, înseamnă mult pentru un copil instituționalizat!


 

 Evenimentele Septembrie 2014 - Ianuarie 2015

10 Octombrie 2014, ora 18:00 - Grup de dezvoltare personală și autocunoaștere, au participat 11 persoane iar grupul s-a încheiat la începutul lunii Ianuarie.

13 Decembrie 2014, ora 09:00 - Workshop Caritabil -Secretele
  Relației la care Visezi 

Scop: Să aducem împreună un zâmbet însoțit de un cadou pe chipul tinerilor lipsiți de ocrotire părintească

23 Ianuarie 2015, ora 18:00 - am început un nou grup de dezvoltare personală și autocunoaștere, grupul se va încheia la sfârșitul lunii Martie.